Concert op maat voor al uw evenementen

Wij zijn ervaren en flexibel en bieden u muziek voor privé-of bedrijfsfeesten, feestelijke diners, trouwdag recepties, huwelijken en openingen van evenementen. Ook kunnen wij u een muzikale aanvulling bieden voor conferenties en exposities. Wij treden op bij u thuis, op zakelijke bijeenkomsten, in concertzalen, kerken, musea of scholen en op openluchtconcerten.

 

Wij zijn zeer veelzijdige musici met een groot repertoire van klassiek tot musical, cross over en easy listening. Wij bieden u passende muziek, op maat uitgezocht voor al uw evenementen.

 

Nico is een vaardige pianist en Henriëtte heeft een groot vocaal bereik. Dit maakt het mogelijk om uit een groot repertoire en verschillende stijlen te kiezen.

 

Wij kunnen ook onze liederen en kleding aanpassen als er een bepaald thema is.

Suggesties

Een of meerdere liederen bij de opening van een avond, dinner, evenement of presentatie.

Een of twee sets van 15 minuten tussen de gangen door.

Een concert van een half uur als intermezzo

Muzikale toevoeging bij een bedrijfsfilm; liederen gekozen die passend zijn bij het thema van de avond.

Muzikale omlijsting van een expositie met liederen die passen bij de kunst die geëxposeerd wordt.

De liederen kunnen tussen de gangen door gezongen worden, maar ook na het diner als easy listening. Desgewenst kunnen wij de liederen introduceren en een korte uitleg geven.

Een kleine, compacte geluidsinstallatie is inbegrepen in de prijs en zal door ons verzorgd worden. Wij kunnen indien nodig ook een elektronische piano meebrengen, zonder extra kosten. Het huren van een vleugel is tegen een meerprijs ook mogelijk. Wij kunnen u hierin advies geven.

Duïssimo